Ostalo

Vukčević i Ivanović najbolji sportisti Podgorice

Crnogorski džiju-džicu reprezentativac Dejan Vukčević i košarkaš Budućnosti Volija Nikola Ivanović najuspješniji su sportisti Podgorice u 2018. godini.
Vukčević i Ivanović najbolji sportisti Podgorice
Portal AnalitikaIzvor

Najuspješniji trener je Miloš Ašanin (džiu džica), a ekipa košarkaški klub „Budućnost Voli“, saopštio je Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada.

Plakete za izuzetne sportske rezultate u 2018. godini dobiće 23 pojedinca, dok su kao perspektivni sportisti proglašeni 18 takmičara.

Plaketa za izuzetne sportske rezultate:

1. Predrag Radošević  (boks)

2. Ženski košarkaški klub „Budućnost Bemax“

3. Biserka Radulović (karate)

4. Mia Roganović (karate)

5. Jovana Marić (karate)

6. Almir Cecunjanin (karate)

7. Lazar Ćupić (džudo)

8. Anđela Vukčević (džiu džica)

9. Bogdanović Đorđe (džiu džica)

10. Vuk Dragutinović (džiu džica)

11. Aleksandra Popović (džiu džica)

12. Arso Milić (džudo –džiu džica)

13. Mirjana Milić (džiu džica)

14. Zvezdan Đukić (džudo)

15. Bojan Bošković (karate)

16. Marina Raković  (karate)

17. Dragana Konjević (karate)

18. Ksenija Rajović (karate)

19. Nenad Dulović (karate)

20. Janko Dževerdanović (karate)

21. Milena Jovanović (karate)

22. Dejvid Kajević (kik - boks)

23. Mario Hodžić (karate)

Perspektivni sportisti Podgorice su odbojkaš Feđa Čičić, odbojkašića Teodora Delić, kik bokser Nemanja Čađenović, rukometašica Jelena Vukčević, fudbaleri Aleksa Ćetković i Nikola Ivezić, košarkaš Fedor Žugić,košarkašica Hajdana Šćepanović, džudisti Đorđe Čađenović, Slaven Čađenović, Stefan Prelević, karatisti Jovan Fatić, Ognjen Bjelajac, Andrija Danilović, Vladimir Vukčević, David Dubak, Aleksa Jokić i karatistkinja Hana Šendelj.

Zlatne plakete za poseban doprinos u razvoju školskog sporta dobili su profesor Vekica Vlahović iz OŠ „Pavle Rovinski“ i profesor Igor Tomić iz Resursnog centra za djecu i mlade.

Zlatne plakete za uspješnu saradnju u realizaciji programskih aktivnosti Sekretarijata za kulturu i sport pripale su osnovnim školama 21. maj i Radojica Perović, dok je istu plaketu za razvoj i promociju osoba sa invaliditetom dobio Vladan Nikolić.

Zlatna plaketa za promociju i razvoj sportske rekreacije u Podgorici pripala je Sportsko rekreativnom društvu “Iskra M&M”.

Zlatne plaketa za izuzetan doprinos u razvoju, organizovanju i unapređenju sporta dobili su Svetozar Bojanić, Dragoslavka– Pođa Pođanin i Dr Dimitrije Rašovi

Svečanost povodom izbora sportiste Podgorice biće održana sjutra u 15 sati u hotelu Verde.

Portal Analitika