Abiznis

Raspisan oglas za izbor izvršnog direktora Montenegroberze

Montenegroberza raspisala je danas oglas za izbor i imenovanje izvršnog direktora i sekretara te kompanije.
Raspisan oglas za izbor izvršnog direktora Montenegroberze
S.G.
S.G.Autor
Izvor

Iz Montenegroberze je saopšteno da je oglas otvoren do ponedjeljka.

“Kandidati zainteresovani za prijavljivanje na oglas osim ličnog ugleda i profesionalne sposobnosti potrebno je da imaju visoko obrazovanje i da po odredbama iz Zakona o tržištu kapitala nemaju ograničenja za imenovanje”, navodi se u oglasu.

Od zainteresovanih kandidata se očekuje iskustvo u finansijskom sektoru i visok nivo poznavanja fnansijskih instrumenata, aktivno znanje engleskog jezika, zdravstvena sposobnost i da osoba nije osuđivana za djela koja ga čine nedostojnim za obavljanje naznačene funkcije.

Poslodavac, pored redovne i stimulativne zarade, izabranom kandidatu će nakon dobijanja potrebne saglasnosti ponuditi menadžerski ugovor sa preciznim definisanjem međusobnih prava i obaveza.

Saglasnost na imenovanje se dobija od Komisije za tržište kapitala. Oglašeno radno mjesto predviđa zaposlenje sa punim radnim vremenom i rad na neodređeno vrijeme.

“Ukoliko ste zainteresovani da postanete dio našeg uspješnog tima, molimo vas da dostavite prijavu sa radnom biografijom, kao i motivaciono pismo putem opcije konkurišite na oglas, ili na e-mail adresu: prijava@mnse.me”, rekli su iz Montenegroberze.

Samo kandidati koji zadovoljavaju zadate uslove mogu biti pozvani na razgovor.

“Montenegroberza obavlja poslove organizatora tržišta u skladu sa odredbama Zakona o tržištu kapitala. Kontinuitet poslovanja od preko 25 godina i uspješna poslovna reputacija su odrednice po kojima se prepoznaje Montenegroberza”, zaključuje se u saopštenju.

Dugogodišnji direktor Montenegroberze Gojko Maksimović podnio je nedavno ostavku iz ličnih razloga.

Portal Analitika