Crna hronika

Uhapšen osumnjičeni za nanošenje teške tjelesne povrede

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnog djela koje je počinjeno 11. decembra upotrebom vatrenog oružja na štetu M.V. (36) iz Podgorice, identifikovali i danas lišili slobode R.J. (38) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
Uhapšen osumnjičeni za nanošenje teške tjelesne povrede
Portal AnalitikaIzvor

Naime, osumnjičeni R.J. je ovo krivično djelo počinio, 11.12.2018. godine, na štetu M.V. na način što je, kako se sumnja, na autobuskom stajalištu preko puta Kliničkog centra u Podgorici, nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom vatrenog oružja nanio oštećenom, koji se nalazio na mjestu vozača vozila marke „Golf III“, tešku tjelesnu povredu -  prostrjelne rane obje potkoljenice. Osumnjičeni se nakon izvršenog krivičnog djela dao u bjekstvo.

M.V. je ukazana ljekarska pomoć.

Policija je o događaju obaviještena od strane službenika Zavoda za hitnu medicinsku pomoć i po prijemu obavještenja odmah su preduzeli potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja i rasvijetljavanja ovog događaja. O svemu je obavješten nadležni tužilac.

Intenzivnim radom podgoričke policije osumnjičeni je identifikovan, lociran i danas lišen slobode zbog sumnje da je počinio navedena krivična djela.

Portal Analitika