Izbačaji

Izbačaji: ESTECKI PRELIJEPA


Što izbačaju Podgoričani i Podgoričanke... Ako ne razumiješ, ili nećeš da nas razumiješ, makse odavde. 

Izbačaji:  ESTECKI PRELIJEPA
Izbačaji
IzbačajiAutor
IzbačajiIzvor

Ja biti samo malo tu eto tu da ti popuni, tačno tu đeti see koža opuštila, tutie par kubika dosta, a nie tito ništa, stopeeset-dvEsta eura tieto, a ništa tise ne primEćuje da si nešto radila, samo te osfješi. Too i trepavice i VAZDA si sređen. Ova moja ustan što radi, strašno radi, 4 mjeseca sumi držale. A moooraš na korekciju, opanu ti one odma ako ne ideš na korekciju.

Saću pred Novu ope dai stavim.

A tomie namoe gel preko. A čega, zlatio se trajni, śećaš se one duse, po dvije ure dokti se osuši... Makse, druže, a počinula samti sgelom.

A radila mi ih je drugarica u Beograd, ženno, vellii, porođaj smiješan za sise! Jedno pešes dana BUKVALNO nemoš da mrdneš. Štoćeš, pritrpiš se ... Alsi brate na konja. A danasu ti sise ništa, svaka druga sise ubačila. Ništati ja nemam protiv da se ponešto uradi - samo da nie prećerano. Onno BAAŠ ka prećerau onomie užass.

AKKO nie najlakše bit momak, istušira tise i spreman. Takomisisa i gelova i depilacije...

Misila sam i da počnem u Hilton da treniram, a ne mogu vjeruješi one manekeenke đemise peče da gledam...; tamomie banja, samo stranci. A posle Nove ću na madero odma da počnem. Viđeću laser preljeto da odradim. Odradiš brate to i ne razmišljaš.

Ne reče mi, kotie radio obrve??? EKSTRA. Znaš što suti obrve.

Najvažnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#aponeđeljkom #mošme_bačit

 

Objavljeni sadržaj podliježe zaštiti autorskih prava. 

©Copyright Izbačaji, Portal Analitika

Portal Analitika