Zabava

“Spajsica” završila u bolnici, hitno operisana

Pjevačica Mel B hitno je operisana u jednoj klinici u Londonu. Slomila je ruku i nekoliko rebara i nije, kako se mislilo, bila pod uticajem droge ili alkohola prilikom nezgode.
“Spajsica” završila u bolnici, hitno operisana
Story.rsIzvor

Nekadašnja članica grupe “Spajs gerls” (Spice Girls), sa kojom uskoro planira povratničku turneju, operisala je ruku, a u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu napisala je da je, osim ruke, polomila i nekoliko rebara.

 Hvala predivnim medicinskim sestrama, doktorima i mom hirurgu, koji su mi ukazali veliku pažnju ovdje u bolnici, nakon što sam polomila dva rebra i ruku, operacija je trajala tri sata, zbog čega sam bila prinuđena da otkažem promociju svoje knjige u Njujorku – napisala je ona i dodala:

– Izvinjavam se svima koji su kupili karte za događaj koji ću sigurno, naknadno održati, ali za sada, moja ruka je ‘zarobljena’ u gipsu, bol je jak, ali nalazim se u dobrim rukama.

Britanski “Metro” dodaje i da prilikom ove nezgode pjevačica nije bila pod dejstvom narkotika.

– Da, i ovaj kao i prošli put, test je pokazao da nema droge u krvi – naveo je njen portparol.

Pjevačica je slučajno pala niz stepenice, dodao je portparol, objasnivši da su povrede nastale na taj način.

– Ona se sada oporavlja od povrede. I dalje je sve boli – dodao je portparol.

Pjevačicin advokat je demantovao da je ona prilikom nezgode bila pod dejstvom alkohola i droge.

Nekadašnja članica poznatog benda posljednjih nedjelja nalazi se u žiži javnosti zbog brojnih skandala, nakon što se razvela od sada već bivšeg supruga Stivena Belafontea.

Portal Analitika