Zanimljivosti

Putovanja i plata od 100 hiljada eura godišnje: Zainteresovani?

Želite li da putujete svijetom i fotografišete? Ko ne želi? A ako vam kažemo da ćete uz to zaraditi 100 hiljada eura?
Putovanja i plata od 100 hiljada eura godišnje: Zainteresovani?
b92Izvor

Neobičan oglas za posao privukao je pažnju gotovo svakog fotografa iz svijeta. Naime, na sajtu Perfocal jedna veoma bogata porodica objavila je konkurs za ličnog fotografa koji će biti u mogućnosti da putuje svijetom najmanje 12 mjeseci i fotografiše njihov odmor. 

Porodica bi bila na putu i do tri mjeseca u kontinuitetu, a odmah su upozorili da bi potencijalni fotograf morao da bude na stend-baju jer bi o narednom putovanju bio obaviješten tek koji dan prije polaska iz Velike Britanije. Radiće deset sati dnevno, ali će mu zato poslodavac plaćati zdravstveno osiguranje i 30 dana godišnjeg odmora. 

Uz platu od skoro 100 hiljada eura, troškovi putovanja, hrana i smještaj će takođe biti plaćeni. 

Fotograf će imati priliku da vidi Nju Orleans, prisustvuje karnevalu u Rio de Žaneiru, gleda Gran pri Formule 1, ljetuje na Maldivima, skija u Val d’Isere i posjeti njihove vikendice u Evropi, kao i da obiđe Sjevernu i Južnu Ameriku. 

Inače, porodica je već imala svog fotografa koji je nedavno dao otkaz, a da biste prošli u uži krug potrebno vam je pet godina iskustva. Ko pak, prođe u uži krug imaće ozbiljan razgovor za posao jer porodica želi da osjeti „hemiju“ sa fotografom prije nego što ga unajmi.

Portal Analitika