Rukomet

Petrović: Važni bodovi, idealna uvertira za Dansku

Spektakularan meč i srećna sam što smo ovakvu utakmicu uspjeli da riješimo u našu korist. Velika dva boda, koja mnogo znače i unose vjeru pred duel sa Danskom. 
Petrović: Važni bodovi, idealna uvertira za Dansku
Radmila Petrović
Radmila PetrovićAutorka
ArenaIzvor

Utakmica je bila puna tempa, igralo se brzo sa obje strane, s tim što smo mi imali više promašenih zicera, jer su Majda, Mika i Joka imale čiste situacije... Ali, ono što je dobro, to nam se nije osvetilo. Možda, kada je bilo najpotrebnije uspjele su da se probude. Svaka im čast, djevojke su
se mnogo borile. 

Bilo je, istina, grešaka, bilo je propusta u vraćanju, dosta su nas kontrirale i ako se zna da Danska igra veoma brzo, onda je jasno da se na to mora obratiti posebna pažnja. Međutim, takav je bio ritam utakmice, gdje smo i mi i Srbija pravili dosta grešaka. Prednost Srbije na poluvremenu je rezultat naših promašaja. Na kraju, zadovoljna sam, ovo su velika dva boda. Srbiju moramo odmah arhivirati i sada razmišljati samo o Danskoj. 

Činjenica je da će sve zavisiti od tog meča Srbija - Francuska, ali na nama je da odradi- mo što je do nas.

Dobro je da smo i dalje u igri i očekujem zanimljiv meč. Dankinje, bez obzira na sve, uvijek grizu, ali najbitnije je na početku da pokažemo dobar ritam i da im stavimo do znanja gdje im je mjesto. Ne smijemo im dozvoliti da steknu neku pozitivnu energiju. Biće teško, ali naravno vjerujem u pobjedu Crne Gore. Propustili smo šansu protiv Rusije, ali se nadam da možemo još jedan stepenik da preskočimo.

Portal Analitika