Marketing

Karismin ''The Long Beach Hotel Montenegro'' počasni sponzor KK ''Ulcinj''

Karisma Hotels Adriatic Montenegro, u čijem je menadžmentu The Long Beach Hotel Montenegro, ponosno ističe da je postao počasni sponzor Košarkaškog kluba Ulcinj. 
Karismin ''The Long Beach Hotel Montenegro'' počasni sponzor KK ''Ulcinj''
Portal AnalitikaIzvor

Ova uspješna kompanija svojim djelima potvrđuje orijentaciju ka zdravom životu i rekreaciji. Karismini sportski ambasadori biće u prilici da koriste kapacitete ovog hotela, koji će raditi tokom cijele godine, a posebno njegove sportske sadržaje, prilagođene potrebama sportskih ekipa, koje planiraju da pripreme realizuju u Ulcinju i Crnoj Gori. Sama Velika plaža, broj sunčanih dana u Ulcinju, idealni su uslovi za građenje vrhunske forme, a predanost zaposlenih u The Long Beach Hotel Montenegro da budu dio ovog tima, još jedna je stavka, koja preporučuje da izaberete baš ovaj hotel.

The Long Beach Hotel Montenegro je jedini all inclusive hotel s tri zvjezdice u Crnoj Gori. Ovaj renovirani hotel nudi 126 moderno opremljenih jednokrevetnih, dvokrevetnih, trokrevetnih soba, kao i jednosobne apartmane. Iako je riječ o hotelu s tri zvjezdice, svaka soba posjeduje: terasu, queen size bed, plazma televizor, klimu, sopstveno kupatilo, mini-bar. Razmještaj u sobama je fleksibilan i može se prilagoditi potrebama gostiju, od dodavanja kreveta u dvokrevetnim sobama, do spajanja soba po sistemu vrata do vrata. Jednosoban apartman je multifunkcionalan prostor, koji sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom, obezbjeđuje mir u svakom trenutku. Konferencijska sala, koja posjeduje najsavremeniju opremu i varijetet postavki za sedenje, idealna je za korporativne događaje i organizaciju konferencija. Restoran The Long Beach Hotel Montenegro nudi veliki broj domaćih i internacionalnih jela, dok se u Long Beach Café-u gosti, u svakom trenutku, mogu opustiti uz kvalitetna pića i tople napitke. Gostima su na raspolaganju košarkaški, teniski i fudbalski teren, trim staza i teretana na otvorenom. 

Uroš Milovanović, predstavnik Karisma Hotels Adriatic Montenegro, izjavio je: „Politika poslovanja Karisma jeste potenciranje zdravih stilova života, pogotovo u današnje vrijeme ubrzanog tempa življenja. Sportisti su uzori našeg društva, njihova istrajnost, dosljednost, daju potvrdu da se rad i trud na kraju isplate. Danas, naš The Long Beach Hotel Montenegro, dio Karismine grupacije, postaje počasni sponzor Košarkaškog kluba Ulcinj, koji je ove godine ostvario rezultate za poštovanje. Želim da ovo partnerstvo bude dugovječno i da zajedničkim snagama promovišemo sportski duh i zdrav život.“

karisma-the-long-beach-hotel-montenegro-ulcinj-1

Karisma Hotels & Resorts – Generalne informacije 

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojim gostima. 

Karisma u svom portfoliu ima 32 hotela i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Srbiji, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrijednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi „Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi. 

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.

 

Portal Analitika