Društvo

Devet godina Analitike

Osnovani smo prije tačno devet godina, 7. decembra 2009. Danas smo jedan od najčitanijih portala i portal kojem se vjeruje.
Devet godina Analitike
Portal AnalitikaIzvor

Jednu godinu smo stariji i isto toliko bliži prvom malom jubileju...

U skladu sa novim trendovima stalno uvodimo nove servise, tako da našim čitaocima i u jubilarnoj 10 godini obećavamo dodatne sadržaje i video produkciju.

Počeli smo skromno, od malene redakcije, čiji je glavni i odgovorni urednik i izvršni direktor bio Draško Đuranović, a programski direktor Lazar Mišurović. Čitaoce su svakog dana o najaktuelnijim događajima širom zemlje i svijeta informisali Gordana Borović, Ivan Kern, Predrag Zečević, Nenad Zečević, Kristina Jerkov i Bojan Šuković.

Danas smo prepoznatljivi širom regiona kao respektabilni informativni portal na čijem čelu su direktorica Tinka Đuranović, glavni i odgovorni urednik Predrag Zečević, njegova zamjenica Vesna Rajković-Nenadić. Redakciju još čine Ivan Kern,  Ana Popović,  Siniša Goranović, Nikola Dragaš, Luka Đurić i Ivona Drobnjak.

Portal Analitika je jedan od najčitanijih portala u Crnoj Gori koji se trudi ne samo da na  objektivan i profesionalan način izvijesti već da odslika i analizira najvažnije događaje u zemlji i regionu.

Prema Alexa.com i ove godine smo najčitaniji od crnogorskih informativnih portala.

Podsjećamo, Alexa je generički analitički sajt koji pripada Amazon grupi, a sajtove rangira prema jednomjesečnom internet saobraćaju. To znači da se pozicije svakog mjeseca mogu promijeniti, jer se izračunavaju kombinovanjem prosječnog broja posjetilaca tokom jednog dana i broja pregleda stranica mjesec dana unazad. Sajt sa najvećim brojem ovako kombinovanih posjeta i pregleda je na prvom mjestu liste.

2018-12-07-alexa-com

 

 

Portal Analitika