Turizam

Glavočić: Veći dio hotelskih kapaciteta bukiran za Novu godinu (VIDEO)

Direktorica Turističke organizacije (TO) Tivta, Gabrijela Glavočić, saopštila je Infobirou da je, u susret novogodišnjim praznicima, većina hotelskih kapaciteta u tom gradu već bukirana, kao i dobar dio privatnog smještaja.
Glavočić: Veći dio hotelskih kapaciteta bukiran za Novu godinu (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

„Zvanični program počinje 26. decembra, uz novogodišnje, gastro kućice – biće ih, otprilike, 13 na gradskoj rivi Pine. Očekujemo kvalitetnu posjetu gostiju iz regiona, ako ne i šire.

Kućice će biti postavljene oko 20. decembra, tako da će praznična čarolija krenuti prije zvaničnog početka, 26. decembra“, istakla je ona.

Glavočić je podsjetila da će Tivćani i njihovi gosti Novu godinu dočekati uz koncert Željka Joksimovića.

„Prvog januara je repriza uz Lepu Brenu, a s nama će tu biti brojni drugi poznati izvođači iz regiona – prije svih Ana Rucner i Boris Novković. Imaćemo brojne tematske dane i večeri, tako da pozivam sve da dođu i da barem jedan dan budu dio naših  programa. I nije samo u tome čar dočeka: potrudili smo se da, u saradnji s brojnim javnim ustanovama iz grada, obezbijedimo svim posjetiocima cjelodnevne aktivnosti – kako za djecu, tako i za odrasle. Biće predstava, plesnih performnsa, sajmova... Biće za svakog po nešto“, poručila je ona.

Portal Analitika