Fudbal

Vulverhempton dovodi Japanca za 20 miliona eura

Javna je tajna da je u Vulverhemptonu glavna riječ superagenta Žorža Mendeša, pa tako i ne treba previše da čudi poslednja informacija A Bole- Šoja Nakađima iz Portimonensea na pragu je 20.000.000 eura vrijednog transfera na Molino!
Vulverhempton dovodi Japanca za 20 miliona eura
Izvor

Vijest još manje treba da čudi ako uzmemo u vid da dvadesetčetvorogodišnje japansko krilo ove sezone blista u Portimonenseu. Postigao je pet golova, upisao četiri asistencije, unakazio slavni Sporting u pobjedi od 4:2 kad je dva puta tresao mrežu lisabonskog velikana i još dva puta saigračima spakovao pogotke.

Tada se prvi put i pisalo o interesovanju premijerligaša za Nakađimu, ali su se tada pominjali Lester prije svih i Sautempton. Međutim, A Bola, najugledniji sportski list Portugalije, tvrdi da je Vulverhempton pobijedio konkurenciju i da su pregovori u završnoj fazi.

Inače, u ugovoru sa Portimonenseom Nakađimina sloboda je procijenjena na 40.000.000 eura, ali jasno je i Portugalcima da neće toliko izvući. I pola od toga sasvim je dovoljno za Portimonense.

Podsjetimo, Mendeš je na klupu Vulvsa već postavio Nunja Espirita Santa, a od Portugalaca tamo igraju Rui Patrisio, Ruben Neves, Žoao Mutinjo, Elder Košta, Raul Himenez i Diogo Žota. Nije Nakađima Portugalac, ali tek da pojasnimo koliko se Mendeš sluša na Molinou.

Portal Analitika