Marketing

Maestral ugostio đake škole "Danilo Kiš" iz Budve

Juče je u Hotelu Maestral organizovano druženje sa đacima i nastavnicima JU Mješovite škole ''Danilo Kiš'' iz Budve, gdje su ovom prilikom đacima uručeni pokloni u cilju motivacije djece koja svoju budućnost vide u ugostiteljstvu, a posebno u dijelu kulinarstva kao segmentu u kojem se bilježi veliki deficit kadrova.
Maestral ugostio đake škole "Danilo Kiš" iz Budve
Portal AnalitikaIzvor

Ovom prilikom Maestral su posjetili učenici koji su nedavno osvojili nagrade na takmičenju koje se održalo u Makedoniji a iz Maestralovog menadžmenta obećali su podršku i za neka naredna takmičenja.

06-26-2222

Izvršni direktor Hristos Tsemperas pozdravio je goste i  uručio poklone, uz jasnu poruku da su u Maestralu spremni da ulažu u kvalitetane ljude i da ova kompanija posebno podržava razvoj domaćeg kadra koji treba da bude nosilac daljeg razvoja ugostiteljstva u Crnoj Gori.

06-30

Uz neformalni ručak sa đacima i predstavnicima škole ‘’Danilo Kiš’’, pričalo se o mogućnostima dalje saradnje , tako da je ovo samo početak podrške koju hotel Maestral planira da pruži školi i svim đacima koji svoju budućnost vide u ugostiteljstvu.

Portal Analitika