Zabava

Policija morala da reaguje: Klaudija Šifer pravi probleme u komšiluku

Svjetski supermodel Kludija Šifer godinama pravi probleme u komšiluku. Ovo nije prvi put da je morala da reaguje i policija.
Policija  morala da reaguje: Klaudija Šifer pravi probleme u komšiluku
Story.rsIzvor

Naime, Klaudijin pas Oskar, rase njemački ovčar, prošlog mjeseca je napao ovce na imanju koje se nalazi blizu manekenkinog, a jednu ovcu je ugrizao za vrat. Nesrećnu životinju su veterinari zbog težine povreda morali da uspavaju jer svakako ne bi preživjela.

Druge dvije ovce je takođe ozbiljno ranio. Zaposleni na imanju je uspio da reaguje i u zadnji čas je spriječio još veću tragediju koja je mogla da se dogodi, piše “Dejli mejl”.

Policija je odmah došla na lice mjesta, ali kako nije bilo dozvoljeno da pucaju u psa, policajci su samo napisali nalog Klaudiji i njenom suprugu u kom su naglasili da moraju što prije da ograde i osiguraju svoj posjed, kao i da je to njihova obaveza. Oni su napomenuli i da je to jedini način da spriječe da njihovi psi bježe i nanose štetu komšijama.

Ovo nije prvi incident koji je Klaudija imala sa psom. Još 2010. godine njen pas ugrizao drugog, kada je takođe reagovala policija.

Portal Analitika