CEDIS

U više gradova isključenja zbog radova

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje novih brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

U više gradova isključenja zbog radova
Mina, AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Podgorici od devet do 15 sati struje neće imati Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica i Mokra a u Danilovgradu od osam do 17 sati Kopilje, Radovče i Seoca.

Na Cetinju od osam do devet sati naselje 4 jul, od devet do 15 sati Bobija, od deset do 13 sati Paprati, Gornič, Bjeloši, Duge Njive, Presijeka, Ivanova korita, Bostur, Dolovi i Lovćen.

Od osam do 18 sati u Nikšiću će bez struje ostati dio Dučica, Studenca, dio Straševine, Željeznička Kolonija, Mostajinje, Mušovina i Kličevo-Željeznička a od devet do 14 sati Dolovi-Velimlje.

Nikšićka naselja Banjani, Grahovo i Vilusi struje neće imati od deset do 11 sati a od 12 do 14 
Javljen.

U Ulcinju od osam do 11 sati struje neće imati Štoj a u Kotoru od devet do 12 sati Tabačina, oko lokala Schulc i Prčanj oko vile Karmen, dok će Krivošije bez struje biti devet do 15 sati. 

U Baru od osam do 15 sati struje neće imati Gornji Đurmani a od devet i 30 do 15 sati dio Dobre Vode i Alkovića Brijeg.

U Beranama od deset do 15 sati električnu energiju neće imati selo Zagradje a u Bijelom Polju od devet do 15 sati Lipnica, Srđevac.

U Mojkovcu od devet do 14 sati bez struje biće Žari a u Kolašinu od devet do 14 sati i 30 minuta Drijenak.

Od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta mojkovačka naselja Đuđevina, Bare, Raičevine, Ulica, Petrova Ravan, Sela i Sreteška Gora.

U Andrijevici struju od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta neće imati 
dio sela Bojovići i Sućeska a u Beranama od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 Lješnica, Goražde i Zagrađe.

U Gusinju od osam do 14 sati i 30 minuta struju neće imati Vusanje i Izvori a u Rožajama od devet do 14 sati i 30 minuta Donja Lovnica a od 11 do 13 sati i 30 minuta Klanac.

U Pljevljima od deset do 16 sati Katun i Boščinovići.

U Ulcinju će brojila biti ugrađivana u Madžo 1 i 2.

Portal Analitika