Košarka

Džikić: Favoriti su, ali nećemo odustati!

Košarkaši Budućnosti krenuli su rano jutros za Atinu na megdan trostrukom osvajaču Evrope, grčkom Olimpijakosu.
Džikić: Favoriti su, ali nećemo odustati!
Portal AnalitikaIzvor

Tim Aleksandra Džikića bez reprezentativnog kvarteta (Ivanović, Suad Sehović, Popović i Barović koji će se ekipi priključiti na dan utakmice), te povrijeđenih Zorana Nikolića i Alekse Ilića, petak veče (20:30h) i vrelu atmosferu u Pireju čeka prilično opušteno - nakon istorijskog trijumfa nad CSKA.

- Još jedna evroligaška utakmica sa velikim imenom i klubom sa veoma bogatom istorijom. Još jedan trener sa nevjerovatnom karijerom, uspješan na svim nivoima. Dobili su posljednje dvije utakmice protiv Real Madrida i Bajerna, igraju odličnu, kompetitivnu, košarku. Znamo da su veliki favoriti, ali nećemo odustati. Ne osjećamo pritisak i imamo šansu da igramo protiv jedne od najboljih ekipa Evrope - poručio je prvi strateg Podgoričana.

Plej "plavih", Nemanja Gordić, kazao je da nemaju što da izgube protiv favorizovanog protivnika. 

- Olimpijakos ima i odličan roster i odličnog trenera. U dobroj su formi, vezali su tri pobjede od čega dvije u duplom kolu Evrolige. Mi smo imali težak raspored, ali smo uspjeli da odigramo dvije odlične utakmice. Sjutra nemamo što da izgubimo protiv favorizovanog Olimpijakosa. Daćemo sve od sebe kao i u prethodnim mečevima - poentirao je Gordić.

Portal Analitika