Turizam

Hamburg: Turistička ponuda Crne Gore predstavljena njemačkim medijima

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizovala je danas prezentaciju turističke ponude Crne Gore za predstavnike njemačkih medija u Hamburgu.
Hamburg: Turistička ponuda Crne Gore predstavljena njemačkim medijima
Portal AnalitikaIzvor

Kako je navedeno u saopštenju, prezentaciji su prisustvovali najznačajniji mediji sa ovog područja koji u Hamburgu imaju svoja predstavništva: Stern, FVW, Merian, BAUER MEDIA GROUP, Essen & Trinken, Tauchen, Tennis Magazin, Golf Magazin, Alles fuer die frau, Sueddeutsch, Welt am Sonntag, Donna, Du Mont Reisebuecher, Sonntag Aktuel i dr.

''Predstavnicima njemačkih medija je predstavljena aktuelna turistička ponuda Crne Gore, prirodne i kulturne znamenitosti, nove avio linije kao i novootvoreni hoteli za sezonu 2019. Prvi put na ovom tržištu promovisana je nova panormaska ruta Durmitorski prsten. Učesnici prezentacije su imali priliku i da putem virtualne vizualizacije 3D tehnikom na interesantan virtuelni način pregledaju i dožive ovu novinu u turističkoj ponudi sjevera''- navedenoje u saopštenju.

Bila je to prilika,kako dodaju, da se razgovara i o mogućnostima uspostavljanja saradnje.

''Posebno značajni su razgovori vođeni sa predstavnicima renomirane medijske kuće Bauer Media GROUP koja sa preko 600 časopisa širom svijeta, 400 digitalnih medija i 100 radio i TV stanica pokriva tržišta Njemačke, Velike Britanije, Australije , Novog Zelanda i Skandinavije''- zaključeno je u saopštenju.

Portal Analitika