CEDIS

I sjutra isključenja struje u više opština

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje novih brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).
I sjutra isključenja struje u više opština
Mina/Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Nikšiću će nova brojila dobiti Dučice, Staro Selo, Dolovi, Morakovo i ulice Baja Pivljanina, Alekse Backovića, VI crnogorska i V proleterska.

U Ulcinju, nova brojila dobiće Madžo 1 i 2 i Donji i Gornji Štoj.

U Podgorici, zbog radova na mreži, od devet do 14 sati, bez struje će ostati Raći, Ubalac, Momče, Kržanja, Lokve, Brezovica, Stravče i Ptikalj.

Od devet do 15 sati, bez struje ostaće dio Tološa oko Volija, djelovi ulica SKOJ-a i Vlada Ćetkovića.

Na Cetinju, od osam do 13 sati i 30 minuta, bez struje biće Donje Polje, Gruda, djelovi ulica Njegoševe, Zmajeve, Jovana Tomaševića, Petra Lubarde, trg Kralja Nikole, Hotel, Štamparija i Policija.

U Nikšiću, od devet do 15 sati, bez struje će biti Grahovac, Narodnih Partizanskih odreda, Janka Vukotića, dio Rastoka, dio ulice Partizanski put, Alekse Popovića, Đura Roganovića i dio ulice Braće Magovčević.

U Ulcinju, od osam do 14 sati, bez struje ostaće naselje Kodre, kod pekare.

U Tivtu, od osam do deset sati, bez struje biće Seljanovo.

U Beranama će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Savin Bor, Dašča Rijeka, Kruščica, Sjenožete, Gnjili Potok, Trešnjevik i katuni: Štavna, Rudo Brdo i Gradišnica, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta dio sela Bojovići.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje biće Konatari i Srđevac.

U Gusinju će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Vusanje i Izvori, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta dio sela Budimlja i Petnjika.

U Mojkovcu, od devet do 14 sati, bez struje biće Žari, a u Kolašinu, od osam sati i 30 minuta do 14 sati, Drijenak, Đuđevine, Bare, Raičevina, Petrova Ravan, Ulica, Sreteška Gora, Sela i Uljari

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati dio sela Suho Polje, a od osam do 16 sati sela Kujevići, Fejzići, Dautovići i Plunca.

Portal Analitika