Crna hronika

Zaplijenjena vozila koja su korišćena u organizaciji ubistva

Policija je oduzela vozila za koja se sumnja da su korišćena u organizaciji - logistici ubistva Veselina Kalezića (47) koji je likvidiran u ponedjeljak ispred lokala „Level“ u podgoričkom naselju Stari aerodrom.
Zaplijenjena vozila koja su korišćena u organizaciji ubistva
PobjedaIzvor

 Kako nezvanično saznaje Pobjeda, policija je u koordinaciji sa tužilaštvom tokom prethodnih dana u više gradova i na više lokacija u Podgorici pretresla stanove, kuće i vozila koja pripadaju ili koriste osobe za koje istražitelji sumnjaju da su povezane sa škaljarskom kriminalnom grupom koja stoji iza ubistva Kalezića.

Podgorička policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ubistva Kalezića i prikupila je mnoštvo dokaza – tragova koji su suzili krug osumnjičenih i usmjerili pravac istrage u jednom smjeru.

Istražitelji nemaju dilemu da je nalog za ubistvo Podgoričanina stigao iz redova škaljarskog klana a Kalezić se našao na njihovom spisku za odstrjel jer je bio blizak osobama iz suprotstavljene kriminalne grupe – kavačanima.

Odmah nakon zločina inspektori su saslušali više osoba iz Podgorice, Bara, Budve, Cetinja i u toku je provjera njihovih alibija. Kako Pobjeda saznaje, pretreseno je 11 lokacija u Podgorici, dvije u Baru i jedna u Plužinama koje koriste devet bezbjednosno interesantnih osoba.

Portal Analitika