Politika

Vrijeđali se Marta Šćepanović i Nebojša Medojević, posvađali se i poslanici DPS-a medjusobno

Na jučerašnjoj sjednici Odbora došlo je do verbalnog sukoba između Nebojše Medojevića i Marte Šćepanović kada je ona, braneći odluku DPS-a da ne podrži Medojevićev izbor, rekla kako je on „fejsbuk političar koji je karijeru započeo u zemunskom klanu“.
Vrijeđali se Marta Šćepanović i Nebojša Medojević, posvađali se i poslanici DPS-a medjusobno
PobjedaIzvor

Medojević je nakon toga Marti Šćepanović rekao „sram te bilo“, a od predsjednika Odbora Obrada Miša Stanišića tražio da reaguje riječima „što je ovo Mišo, što je ovo“.

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević nije izabran za zamjenika predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu, jer se protiv njega u Višem sudu u Podgorici vodi krivični postupak. Medojevićev izbor podržala su tri poslanika DF-a, dok je pet iz DPS-a bilo protiv.

Posvađali se i poslanici DPS-a

Jučerašnju sjednicu Odbora za bezbjednost i odbranu obilježila je i svađa predsjednika Odbora Odrada Miša Stanišića sa poslanicima DPS-a.

Stanišić je, po završetku sjednice, partijske kolege optužio da nijesu ispoštovali raniji dogovor da ne glasaju protiv izbora Medojevića već da, prilikom glasanja, budu uzdržani.

 - Šta je sad ovo, juče smo se dogovorili da svi budemo uzdržani – rekao je Stanišić, na šta je Miodrag Vuković odgovorio kako to nije tačno.

 - Miško, juče si bio prisutan kad smo se dogovarali da svi budemo uzdržani, ali nema veze nastavljamo dalje – rekao je Stanišić.

Svađa je nastavljena i nakon sjednice, kada je Stanišić u holu Skupštine Marti Šćepanović ljutitio rekao „vi ste svi avetni, sa vama se ništa ne može dogovorit, nijedan dogovor niste ispoštovali, jeste avetni ste“.

Portal Analitika