Tenis

Uhapšen trener Džona Iznera

Bivši američki teniser i trener Džona Iznera Džastin Gimelstob uhapšen je zbog navodnog fizičkog napada na jednog od svojih bivših prijatelja.
Uhapšen trener Džona Iznera
Portal AnalitikaIzvor

Gimelstob je optužen da je napao Rendala Keplana dok je šetao sa svojom ženom i ćerkom. Policija Los Anđelesa je privela Gimelstoba i pustila ga, uz plaćenu kauciju od 50.000 dolara.

Keplan je naveo da ga je Gimelstob napao u večernjim satima i nanio mu oko 50 udaraca u incidentu kojem su prisustvovali Keplanova žena i dvogodišnje dijete, kao i još jedna osoba.

Navodi se da je bivši teniser prijetio i govorio nesrećnom Keplanu da će da ga ubije, a loši odnosi bivših prijatelja datiraju još od ranije. Naime, Gimelstob već neko vrijeme prijeti Keplanu jer se druži sa njegovom bivšom ženom.

Keri Gimelstob je takođe bila žrtva Džastinovih nasilnih tendencija, te je 2016. podnijela prijavu protiv njega optuživši ga da je na nju fizički nasrnuo, a pritom je vrijeđao i pokrao.

On je tada uzeo njen telefon kako bi je provjerio, a zatim je gađao istim. Keplen je poslije incidenta izjavio "kako se plaši za svoj život".

Portal Analitika