Fudbal

Pravo lice u finišu jeseni

Pauzu u prvenstvu Budućnost je iskoristila da se konsoliduje nakon što je vezala četiri utakmice bez pobjede.
Pravo lice u finišu jeseni
D.K.
D.K.Autor
Arena/PobjedaIzvor

,,Plavi“ više nijesu prvi na tabeli, u revanšu četvrtfinala Kupa čeka ih težak posao na terenu lješkopoljske Mladosti (prvi meč 1:1), ali Igor Ivanović vjeruje da će podgorički tim sa stilom odigrati finiš jesenje polusezone.

- Razgovarali smo i dobro trenirali tokom kraćeg odmora. Trudili smo se da ispravimo greške koje smo pravili u nekoliko posljednjih mečeva. Izvukli smo pouke i očekujem da pokažemo pravo lice u utakmicama koje nas čekaju do kraja jesenje polusezone- rekao je Ivanović.

Rezultatska kriza Budućnosti velikim dijelom vezana je za povrede glavnih igrača. Jedan od onih koji je falio bio je i dvadesetosmogodišnji krilni napadač, prošle sezone najbolji fudbaler i prvi strijelac lige.

- Pauza nam je dobrodošla i da saniramo povrede. Svi smo sada zdravi i spremni za izazove koji su pred nama. Vratili su se i reprezentativci, kompletni smo- dodao je Ivanović.

,,Plavi“ su se spremali za revanš četvrtfinala masovnijeg takmičenja protiv Mladosti iz Lješkopolja na „DG areni“. Duel je trebalo da bude odigran prije dva dana, ali je odložen zbog velike kiše i biće zakazan za narednu srijedu.

Tako je po rasporedu prvi sljedeći meč protiv Grblja, sjutra pod Goricom, u 16. kolu šampionata.

- Nema neke bitne razlike u tome što umjesto revanša Kupa igramo prvenstveni meč. Za nas je obaveza da u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Daćemo sve od sebe da ih bude što više do kraja polusezone - ističe Ivanović.

(opširnije u Pobjedi)

Portal Analitika