Marketing

Đak sport prodavnica: Danas masovni popusti

Crni Petak – Black Friday je najveći šoping praznik zapadnog dijela planete (za razliku od 11.11 ili Dana samaca, koji je šoping praznik koji je nastao u istočnom dijelu planete – Kini).
Đak sport prodavnica: Danas masovni popusti
Portal AnalitikaIzvor

Crni petak ima nevjerovatnu tradiciju, kontroverze, urbane legende i najbitnije, fantastične popuste koji ga prate decenijama. Nastao u SAD-u, kao dan nakon Dana zahvalnosti, predstavlja početak novogodišnje i božićne šoping sezone, a i nekada se računao kao otprilike proračunati dan kada većima firmi iz minusa (crveno-red) prelaze u plus (crno - black).

djak1Iz tog razloga, u svim Đak sport prodavnicama u Crnoj Gori, kao i na Đak sport Internet prodavnici i u našem Outlet-u, sa početkom u petak, očekuju vas masovni popusti na čitavu novu kolekciju, kao i na dio starih kolekcija!djak3Od Kappa jakni, do Nike komplet trenerki pa sve do čuvenog Adidas Terrex-a sa Goratex membranom, Crni Petak u Đak Sport radnjama i Internet prodavnici će biti proslavljen sa velikim dodatnim popustima  i to:
  • Dodatnih 20% popusta na već sniženo 20%, kao i na sve novo!
  • Dodatnih 15% popusta na već sniženo 30% !
  • Dodatnih 10% popusta na već sniženo 40% !

Akcija počinje u petak u 09:00 časova u našim radnjama a već od ponoći na našoj internet prodavnici.

djak4Na Đak sport Internet prodavnici od 00:00 časova možete poručiti fantastične artikle svih svjetskih brendova i proslaviti šoping praznik kako treba! Ponuda koja će biti na dodatnim popustima od petka, se nalazi na ovom linku: https://www.djaksport.me/blackfridayme

Paketi stižu za 2-5 radnih dana na adresu!

U Podgorici, u našem velikom Đak sport outletu, na magistralnom putu Podgorica-Nikšić, nakon Komanskog mosta, već od 09 časova ujutro vas očekujemo sa dodatnim popustima.

djak5U Nikšiću i Ulcinju, u našim Đak sport radnjama vas očekujemo izjutra na adresama:

Đak sport Nikšić - Trg Save Kovacevica br.1

Đak sport Ulcinj - 24. Novembra bb

Ne propustite priliku za poručivanje i kupovinu svih renomiranih svjetskih sportskih i outdoor brendova, sa dodatnim popustima u Đak sport-u, povodom Crnog petka!

Vidimo se!

Portal Analitika