Marketing

Aranžmani po izuzetno povoljnim cijenama u hotelima Karisma Hotels & Resorts

Po prvi put, građani Crne Gore, imaće mogućnost da u periodu od 23.novembra do 30.novembra ove godine, po izuzetno povoljnim cijenama, uplate sebi aranžmane u hotelima Karisma Hotels & Resorts grupacije, koje mogu da iskoriste naredne sezone. Obezbijeđeni popusti za ovu priliku idu čak i do 40 odsto.
Aranžmani po izuzetno povoljnim cijenama u hotelima Karisma Hotels & Resorts
Portal AnalitikaIzvor

U ponudi su svi hoteli Karisme u Crnoj Gori: Holiday Village Montenegro u Ulcinju, all inclusive hotel sa četiri zvjezdice, kojeg odlikuje mnoštvo sadržaja prilagođenog djeci i odraslima, zatim Wind Rose u Dobroj vodi, opština Bar, takođe, all inclusive hotel sa četiri zvjezdice, koji pruža nezaboravne trenutke i savršen pogled na plavi Jadran. The Long Beach Hotel Montenegro, jedini all inclusive hotel sa tri zvjezdice u Crnoj Gori, nedavno renoviran, nalazi se u opštini Ulcinj i dio je ove fantastične Karismine ponude.

Postoji veliki broj teorija o nastanku praznika, kao i o samom značenju terminu. Ono što sa sigurnošću možemo reći jeste da je Crni petak uvijek nakon Dana zahvalnosti u Americi, koji se obilježava svakog četvrtog četvrtka u novembru. Crni petak je dan velikih popusta i rasprodaja, dan kad su i kupci i prodavci zadovoljni. Ovaj praznik kupovine preuzele su mnoge države i njime počinje sezona Božićnih ponuda.
Karisma grupacija konstantno prati potrebe svojih gostiju i trudi se da inovacijama održava njihovo povjerenje, te osluškuje njihove želje i potrebe. Uz inovacije idu i brojna iznanađenja, koje Karisma s puno pažnje priprema za naše tržište u susret praznicima.

Izaberite neki od Karisminih hotela u Crnoj Gori i čekajte spremni naredno ljeto, ili provjerite ponudu ovog hotelskog lanca, za neki od 32 hotela, koje imaju u vlasništvu širom svijeta.

Karisma Hotels & Resorts – Generalne informacije 

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojim gostima. 

Karisma u svom portfoliu ima 32 hotela i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Srbiji, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi „Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi. 

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.

Portal Analitika