CEDIS

Danas isključenja zbog radova na mreži

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje novih brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).
Danas isključenja zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Nikšiću će nova brojila dobiti Dučice i ulica Baja Pivljanina, a u Ulcinju 
Madžo 1 i 2 i Donji Štoj.

U Baru će, zbog radova na mreži, od osam do 15 sati, bez struje biti Mrkojevići.

U Ulcinju će, od osam do 12 sati, bez struje ostati Zoganje, a od osam do 14 sati i 45 minuta
Ćurke.

U Tivtu će, Tivat od osam do 15 sati, povremeno bez struje biti Ostrvo Cvijeća, Dumidran, Gradiošnica i Brda (isključenje do 15 minuta).

U Andrijevici će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Peovac, Oblo Brdo, Kralje, Sjenožete, Gnjili Potok, Trešnjevik i katuni Štavna, Rudo Brdo i Gradišnica, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta dio sela Bojovići.

U Beranama, od deset sati i 30 minuta do 11 sati, bez struje biće Hareme, Luge i Šaćina Bara, od 11 do 11 sati i 30 minuta područje grada, a od 11 sati i 30 minuta do 12 sati rudnik mrkog uglja „Petnjik“.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje ostaće Tusto, Pavino Polje, Čokrlije, Bijeli Potok, Grab, Gorice, Kovren, Bliškova, Stožer, Grančarevo i Ujniče.

U Kolašinu će, od devet do 15 sati, bez struje biti Đuđevina, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Vrujca i Ravni, a u Mojkovcu, od devet do 15 sati Štitarica.

U Petnjici, od 12 do 12 sati i 30 minuta, bez struje ostaće područje Petnjice i sela Babino, Dragosava, Zagrađe, dio sela Goražde i hemijska industrija „Polieks“.

U Plavu, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće dio sela Kruševo.

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati selo Kujovići – zaseok Dautovići, a od 12 sati i 30 minuta do 13 sati područje opštine Rožaje.

Portal Analitika