Ostalo

Maraton nezavisnosti Ulcinj- Skadar zakazan u nedjelju

Po sedmi put zaredom, Albanski nacionalni Savjet u Crnoj Gori u saradnji sa Opštinom Ulcinj i Opštinom Skadar organizovaće Maraton nezavisnosti Ulcinj-Skadar, u nedjelju, 25. novembra 2018.
Maraton nezavisnosti Ulcinj- Skadar zakazan u nedjelju
Portal AnalitikaIzvor

Ove godine maraton se održava na relaciji Ulcinj-Skadar. Polazak takmičara je predviđen u 9:00 časova, ispred zgrade Opštine Ulcinj, a cilj je ispred zgrade Opštine Skadar.

Prema tradiciji proslava 28. Novembra će početi okupljanjem sportista bez obzira na njihovu nacionalnost, vjeru ili jezik.

Dio ove sportske manifestacije biće i djeca i učenici škola i sportskih klubova iz Ulcinja i šire koji će se priključiti maratoncima. 

Organizatori Vas pozivaju da i Vi budete dio ovog takmičenja jer bez obzira ko će pobjediti, najvažnije je da trčimo zajedno.

Takođe možete nam se pridružiti na startu ispred zgrade Opštine Ulcinj da podržite maratonce.

Pravo učešća ima svaki pojedinac. Registracija je u toku i može se vršiti preko web stranice http://marathon-ulsh.org/ .

Zainteresovani se mogu prijaviti i putem e-mail adresa: knsh@t-com.me i kksh.mn@gmail.com .

I ovog puta, kao i obično, biće dodijeljene nagrade za prvi tri mjesta u ženskoj i prva tri mjesta u muškoj kategoriji.

Maraton Ulcinj-Skadar je počeo 2012. godine i jedinstven je po tome što spaja dva grada, čija je udaljenost koliko i dužina maratona, i dvije zemlje.

Portal Analitika