Politika

Lalošević: Dvolična izjava Darmanovića

Najavljeno, neprincipijelno glasanje Crne Gore za prijem Kosova u Interpol, u konačnom ishodu nije imalo nikakvog uticaja, jer u ovoj organizaciji nije obezbijeđeno dovoljno glasova članica za taj prijem, saopštio je funkcioner SNP-a Vasilije Lalošević.
Lalošević: Dvolična izjava Darmanovića
Portal AnalitikaIzvor

Ali, kako dodaje, ostaje gorčina povodom toga, i pride, izvještačene, dvolične izjave ministra Darmanovića, da su odnosi Crne Gore i Srbije, nikad bolji.

"Odnosi jesu bolji, ali zahvaljujući bratskim odnosima običnog naroda Njegoševe Crne Gore i Srbije. Te tradicionalne i neraskidive veze ne može pokidati niko, bio on ministar, bio čelnik najvećih institucija u državi.

Gospodo iz Ministarstva vanjskih poslova, spoljna politika je ozbiljan segment društvene zbilje, i niko je ne može tumačiti jednodimenzionalno.

Uradite vi ono za šta ste plaćeni, ojačajte ekonomsku diplomatiju, održavajte dobru regionalnu saradnju i učinite da Crna Gora bude prepoznata u svijetu kao zemlja koja nudi rešenja a ne stvara probleme, umjesto što neprincipijelno dijelite ionako podijeljenu Crnu Goru.

I što je najvažnije, pratite "bilo" svoga naroda", naveo je Lalošević u saopštenju.

Portal Analitika