Abiznis

Počela sanacija Bazdanja

JP Morsko dobro je prošle sedmice počelo sa radovima na sanaciji pristaništa Bazdanj na Obali Đuraševića u Tivtu.  Radovi će obuhvatiti čišćenje morskog dna u akvatorijumu pristaništa, izradu AB zidova i ploča, injektiranje postojećih zidova mula ispod i iznad vode, popravku postojećih i ugradnju nedostajućih kamenih djelova, sve prema propisanim tehničkim uslovima.
Počela sanacija Bazdanja
Portal AnalitikaIzvor

Definisani rok završetka radova je 21 dan, a prema dosadašnjoj dinamici radova očekujemo da će posao biti završen u predviđenom roku. Prema utvrđenom radnom nalogu i definisanom projektnom zadatku za ovaj posao opredijeljena su sredstva u iznosu od 11.050,00 eura.

Nakon pristaništa Bazdanj, pristupiće se sanaciji mjesnog pristaništa Muo u opštini Kotor. Nakon toga ulazimo u završnu fazu realizacije projekta - sanacija objekata obalne infrastrukture za tekuću godinu, kada će biti izvršena sanacija pristaništa i mandraća u Baošićima ( kod Lanterne ) i pristaništa i mandraća u Kumboru.

Završetak radova na sanaciji preostalih objekata planiran je do kraja kalendarske godine.

Podsjećamo da je na osnovu zaključenog Ugovora izmedju JP Mosko dobro i kompanije „ĐOKIĆ GROUP“ d.o.o. do danas  izvršena sanacija 3 objekta obalne infrastrukture i to : Pristaništa Zaječarsko mulo u Baošićima, pristaništa u uvali Žanjic i pristaništa – ponte u Stolivu.

Portal Analitika