Fudbal

Marušić: Uz navijače do pobjede protiv Rumunije

Defanzivac "hrabrih sokola" Adam Marušić kazao je pred meč sa Rumunijom da Crna Gora može da igra sa svima i dodao da ostaje žal zbog izgubljenog meča u Beogradu.
Marušić: Uz navijače do pobjede protiv Rumunije
A.P.
A.P.Autor
Portal AnalitikaIzvor

- Ostaje žal. U Beogradu smo odigrali dva različita poluvremena - u prvom je Srbija imala šanse i inicijativu, u drugom smo pokazali da smo kvalitetna ekipa i da možemo da igramo sa svima i ostaje žal što nije bilo makar neriješeno - kazao je Marušić.

Na opasku da bolje igraju na strani nego kod kuće, Marušić je kazao da igraju isto, ali da su rezultati iz gostujućih mečeva nešto bolji.

- Mislim da igramo isto i kod kuće i na strani. Pokazalo se da na strani imamo možda malo bolje rezultate, ali sigurno da volimo najviše kad igramo kod kuće pred našim navijačima koji su nam od velike pomoći i nadamo se da će i sjutra doći u velikom broju da nas podrže protiv Rumunije u vrlo bitnoj utakmici za nas - podvukao je Marušić.

Crna Gora se u posljednjem meču bori za opstanak u grupi. 

- Ova utakmica dosta odlučuje. Mali pritisak postoji, ali ako budemo igrali kako umijemo i kao što smo pokazali da možemo, ako budemo pravi - mislim da neće biti problema - ocijenio je Marušić.

On je napomenuo i to da znaju o kakvom se rivalu radi i da su dobro analizirali sjutrašnjeg protivnika.

- Pripremili smo se dobro za sjutra. Mislim da ako mi budemo pravi, ne bi trebalo da bude problema - istakao je Marušić.

On se nada da neće biti padova u koncentraciji, kao što je to bio slučaj u meču sa Srbijom kad su u dva minuta primili dva gola.

- Treba od starta da uđemo jako u utakmicu, da koncentracija bude svih 90 minuta jer samo tako možemo doći do željenog cilja - poentirao je Marušić.

Portal Analitika