Region

Beograd: Uhapšen još jedan manijak iz autobusa

Još se nije slegla prašina oko manijaka iz tramvaja, I. M. (37), koji je polno uznemiravao djevojčicu naočigled putnika koji nisu reagovali, desio se novi napad. Muškarac B. P. (41) uhapšen je u četvrtak u Novom Beogradu nakon što je ušao u autobus na liniji 45 i prišao mlađoj ženi T. S. (33), a zatim otkopčao šlic, izvadio polni organ i trljao se o nju.
Beograd: Uhapšen još jedan manijak iz autobusa
Portal AnalitikaIzvor

Ovaj put su putnici reagovali, savladali su napasnika i zadržali ga dok nije došla policija. Manijak je uhapšen i priznao je djelo.

- Policiji je prijavljeno 15. novembra ove godine, oko 15 časova, da je muškarac onanisao pred ženskom osobom i prislanjao svoje tijelo na njeno. Putnik u autobusu je to vidio i uhvatio je osumničenog B.P. (41), a od vozača zahtijevano da zaustavi autobus i pozove policiju. Osumnjičeni B. P. je priveden i uz konstultaciju sa Tužilaštvom određeno mu je zadržavanje do 48 časova zbog postojana osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljne polne radnje. On je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu - kažu iz MUP-a.

Kako saznajemo, veštačenjem je utvrđeno da manijak "ima poremećaj polne sklonosti", te da mu je ponuđen sporazum o priznanju krivice, koji je on prihvatio.

- Tim sporazumom izrečena mu je uslovna osuda od godinu dana zatvora koja neće biti izvršena ukoliko u naredne tri godine ne počini novo krivično djelo. Takođe, izrečena mu je i mjera obaveznog liječenja na Klinici za psihijatriju, na koje se mora javiti u roku od mjesec dana - kaže  izvor.

Portal Analitika