Marketing

Prijavi se za AndroidTV Hakaton i osvoji put u Kaliforniju

United Cloud, R&D centar United Grupe, uz podršku Google-a, organizuje „Bits N’ AndroidTV” hakaton koji će se održati 5. i 6. decembra u Beogradu. Prijave su otvorene do 20. novembra, a pobjednički tim osvaja put na prestižnu Google I/O 2019konferenciju u Kaliforniji.
Prijavi se za AndroidTV Hakaton i osvoji put u Kaliforniju
Portal AnalitikaIzvor

Izabrani timovi imaće 24 sata za rešavanje zadatka iz domena Android TV operativnog sistema, a sama tema biće objavljena prvog dana Hakatona.

Na Hakaton su dobrodošli programeri svih profila, kao i UX/UI dizajneri, a prethodno iskustvo iz datog domena nije neophodno.

Prijave mogu predati i zainteresovani iz Crne Gore.

Tokom trajanja Hakatona, timovi će na raspolaganju imati podršku eksperata iz United Cloud-a i Google-a.

Stručni žiri sastavljen od predstavnika United Cloud-a i Google-a, drugog dana Hakatona izabraće pobjednika čije će se rješenje izdvojiti po kvalitetu, inovaciji i samoj prezentaciji učesnika, a predstavnici pobjedničkog tima osvajaju karte za prestižnu konferenciju, put i smještaj u Kaliforniji.

AndroidTV predstavlja operativni sistem televizije budućnosti, koji je razvila kompanija Google, dok je tehnologija koja iza njega stoji postepeno počela da se širi regionom, uključujući i Crnu Goru,zahvaljujući novoj SBB i Telemach EON platformi, na kojoj jestručni tim United Cloud-a radio tokom protekle dvije godine.

Prijave za sve zainteresovane pojedince i timove su otvorene već sada na sajtu www.united.cloud, putem kojeg možete dobitii sve neophodne informacije.

Portal Analitika