Crna hronika

Radunović osuđivan 17 puta!

Miomir Radunović 17 puta pravosnažno je osuđivan od više sudskih istanci u Crnoj Gori i regionu, piše današnja Pobjeda. 
Foto: Pobjeda
Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

Osuđivan je za različita krivična djela, a najbrojnija su ona za nasilje. Presude su donosili Opštinski sud Titograd, Opštinski sud Danilovgrad, Osnovni sud Podgorica, Viši sud Podgorica, Okružni sud Beograd, Opštinski sud Beograd, Opštinski sud Kruševac i Vojni sud Split.

Osuđivan je na 17 kazni zatvora u trajanju od nekoliko mjeseci do nekoliko godina, sa najvećom zatvorskom kaznom od šest godina, a takođe su mu izricane popravno-vaspitne mjere kao maloljetniku.

Pedeset devetogodišnji Miomir Radunović iz Podgorice, koji je u noći između petka i subote u lokalu brze hrane kod Sahat kule brutalno pretukao dvije sugrađanke D. R. (22) i T. P. (22), uhapšen je juče oko 10 sati nakon četiri dana bjekstva.

Radunović je četiri sata kasnije priveden na saslušanje u Osnovno državno tužilaštvo. Osumnjičeni je pred tužiocem Ivanom Medojevićem priznao krivično djelo i određeno mu je zadržavanje od 72 sata.

Radunović će nakon isteka zadržavanja biti priveden sudiji za istrage Osnovnog suda u Podgorici, koji će se izjasniti o pritvoru. 

Portal Analitika