CEDIS

I sjutra isključenja struje u više opština

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).
I sjutra isključenja struje u više opština
Mina/Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Ulcinju će nova brojila biti ugrađivana na lokacijama Selita, Omera Zuberovića, Kodre, Bratica i Totoši, a u Herceg Novom u naselju Kamenari.

Kako su kazali iz CEDIS-a, Crnogorski elektroprenosni sistem će od sjutra do 14. novembra, zbog priključenja vjetroelektrana na Možuri, isključiti dalokovod 110 kV „Bar – Ulcinj“, čime će biti smanjena pouzdanost i sigurnost u napajanju kompletnog područja Ulcinja.

U Ulcinju će sjutra, zbog radova na mreži, od osam do 11 sati Donji Štoj - Češki kamp, autokamp Tomi, Ferijalni savez, Ilinden i Ćirovići, a od osam sati i 15 minuta do 14 sati dio Nove Mahale od Kolarija prema Hodžićima.

Od devet do 15 sati bez struje će ostati Donji Štoj - centar Štoja, Bregvija, Banjalučko naselje i Madžo 1, a od devet do 14 sati Beogradsko naselje i Štojski bunar.

U Podgorici će, od osam do 15 sati, bez struje biti Lamele ŽTP na Zabjelu, a od devet do 14 sati dio ulice Milana Raičkovića (zgrade i naselje oko njih).

Na Cetinju će, od osam do 17 sati, bez struje ostati Bjeloši, Duge Njive, Presjeka, Ivanova Korita, Bostur, Dolovi i Lovćen.

U Danilovgradu su, od osam do 13 sati, najavljena isključenja u trajanju do 30 minuta u dijelu Klikovača, dijelu Spuža, Vada, Ćukovca i u Mlinu “Šajo”.

U Nikšiću će, od osam do 17 sati, bez struje biti Trafomont, Maočići, Riječani, Sušara “Miljanić", Jasen, Podbožur, Kamensko, Smrduša, Cerovica, Raštica Pometenik, Busak, Muževice, Lastva Donja, Lastva Gornja, Trepča, Brankov Do, Bajov Do, Rudine, Ramovića Do, Jabuke i Brestice.

U istom terminu bez struje će ostati Srni Do, Trubjela, Trubjela - Vojska, Krstac, Vojin Do, Spila, Zagora - Savino Brdo, Okolišta, Osječenica, Grahovac, Zaslap Nudo, Rojevići, Zakurljaj, Prisoje, Brana, Gornje Polje, Podkraj, Grahovo, Katunjani, Tospude, Trešnjevo, Repetitor Krotinja i Rokoči.

Od devet do 14 sati bez struje će biti Oblatno i Vrzipov Do.

U Baru će, od deset do 14 sati, bez struje biti potrošači u Dubravi iznad magistrale.

U Herceg Novom će, od osam i 30 do deset sati, bez struje ostati potrošači oko Njivičke petlje i Njivičkog puta.

U Kotoru su, od osam do 15 sati, najavljena isključenja u trajanju do 15 minuta na području Škaljara, Gornjih Šklajara, Rakite, Bolnice i potrošača oko Bolnice.

Od devet do 14 sati bez struje će biti Ljuta, od deset do 12 sati Dobrota, Dobojka i Bujković, a od deset do 17 sati povremena isključenja u trajanju od po 30 minuta na području Prčnja i Stoliva.

U Andrijevici će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati dio sela Bojovići, a u Beranama izbjeglička naselja na Rudešu, dio naselja Talum, Gornje i Donje Zaostro, Crljevine, Lukavica, Štitari, dio sela Bubanje i Rujišta.

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez struje biti Mahala i Okladi, a od deset do 15 sati Crnča, Ivanje, Godijevo, Goduša, Sipanje, Ličine, Korita, Srđevac, Lozna, Poda, Dubovo, Crniš, Crhalj, Brzava i Femića Krš.

U Mojkovcu će, od devet do 13 sati, bez struje biti Polja.

U Kolašinu će, od devet do 14 sati, bez struje ostati Plana, Blatina i Lipovo, od deset do 14 sati Đuđevina, Bare, Raičevine i Prekobrđe, a od devet do 17 sati Gornja Morača, Dragovića Polje, Redice, Bojići i Ljevišta.

U Plavu će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti dio sela Đurička Rijeka, Bogaiće, Jasenice, Hoti, Vojno Selo, Hakanje i Gropa.

Od 11 sati do 11 sati i 30 minuta bez struje će biti područje opština Plav i Gusinje, dok su od 11 sati i 30 minuta do 14 sati najavljena naizmjenična isključenja pojedinih područja Opštine Plav.

U Gusinju će, 14 sati i 30 minuta do 17 sati, bez struje ostati područje opštine Gusinje, dok su od 15 sati i 30 minuta do 14 sati najavljena naizmjenična isključenja pojedinih područja te opštine.

U Pljevljima će, od osam do 17 sati, bez struje biti Podrogatac, Ljuća, borovica, Šumani II, Pauče, Vrbica, Kruševo, Kakmuži, Dragaši, Glisnica, Boljanići, Rađevići, Milakovci, Pliješ, Poblaće, Metaljka, Jezero, Kovač i Potkovač.

U Rožajama će, od osam do 16 sati, bez struje biti katun Bandjov, a od devet do 14 sati i 30 minuta dio naselja Suho Polje.

Na Žabljaku će, od deset do 15 sati, bez struje ostati Gomile i Ponor, a u Šavniku Bijela.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika