Politika

Vuković: Podgorica neće učestvovati u perverzijama koje gledamo na teritoriji naše države

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković kratko je prokomentarisao najavu sjutrašnje “centralne proslave jubileja 100 godina od oslobođnja Boke i ujedinjenja Pokoljenja djela sude”.
Vuković: Podgorica neće učestvovati u perverzijama koje gledamo na teritoriji naše države
Antena MIzvor

'Mi možemo da se ponosimo činjenicom da je crnogorska vojska bila na pravoj strani istorije. Što se Glavnog grada tiče mi nećemo učestvovati u perverzijama koje gledamo na teritoriji Crne Gore u kojima se slavi tragični trenutak naše istorije''- kazao je on.

Bošković: Crna Gora neće posebno obilježiti 100 godina od završetka Prvog svjetskog rata

Ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković izjavio je danas da Crna Gora neé posebno obilježavati 100 godina od završetka Prvog svjetskog rata.

On  je na pitanje novinara da li će Crna Gora obilježiti 100 godina od završetka Prvog svjetskog rata je kazao da su taj dana već obilježili kada je obilježen Dan vojske na Cetinju.

''Crna Gora je bila na strani pobjednica i Prvog i Drugog svjetskog rata. Mi smo 5.oktobra proslavili Dan vojske koji je bio priređen na Cetinju u prilog velike pobjede u Prvom svjetskom ratu. Tako da nema neke specijalne proslave već je to sve sažeto u tom Danu vojske''- rekao je on.

Portal Analitika