Fudbal

Fudbaler pronađen mrtav nakon slikanja s tuđom suprugom

Brazilski fudbaler Daniel Correa Freitas prošle je sedmice pronađen kastriran i izmasakriran pored ceste, a kasnije su na površinu počele izlaziti i dodatne informacije o brutalnom zločinu.
Fudbaler pronađen mrtav nakon slikanja s tuđom suprugom
Portal AnalitikaIzvor

Navodno je Sao Paulov fudbaler spavao sa ženom čiji je suprug to brzo saznao, iste večeri. Noć s Cristiane Brittes koštala ga je života, a njen muž Edson kasnije je uhapšen nakon što je priznao ubistvo.

Fotografije Corree i Cristiane, ujedno i posljednje Correine za života, našle su se i u javnosti, a nesretni se fudbaler njima hvalio na WhatsAppu, piše AS.

S Cristiane je spavao na rođendanu njene kćerke.

“Ovdje mogu spavati. Postoji nekoliko žena koje spavaju po cijeloj kući. Ja sam s mamom djevojke koja slavi rođendan, a i tata je tu.”

Čini se da su to bile njegove posljednje riječi…

Podsjećamo, on je pronađen prošle subote u grmlju. Brazilsku i svjetsku javnost šokirao je užasan zločin, okrutno ubistvo Daniela Corree Freitasa, 24-godišnjeg fudbalera velikana Sao Paula, koji je ranije igrao za takođe slavni Botafogo.

Njegovo tijelo pronađeno je u grmlju u Sao Joseu dos Pinhaisu u brazilskoj državi Parana.

“Imao je dva duboka reza na vratu, gotovo je obezglavljen, a genitalije su mu odsječene. Put na kojem je nađen je uglavnom pust i već je poznat po ostavljanju tijela”, izjavili su iz policije brazilskim medijima.

Portal Analitika