Fudbal

Šampion krenuo pobjedom

Startovalo je novo, peto izdanje Lige Glavnog grada u mini fudbalu, koje će ove sezone brojati 16 ekipa. 
Šampion krenuo pobjedom
Portal AnalitikaIzvor

Aktuelni šampion Tržnice i pijace uspješno je krenuo u odbranu trona – na otvaranju sezone srušili su ekipu Sportskih novinara CG, koja je odlično otvorila utakmicu.

Međutim, šampion je preokrenuo, a u nastavku je “dodao gas” i tako stigao do prva tri boda. Najviše golova na otvaranju prvenstva postigla je DMD Delta koja je iskoristila to što su Putevi bili bez svog prvog golmana, pa su napunili mrežu rivala.

Ubjedljiva je bila i Uprava policije protiv Namosa – “policajci” su odlično otvorili utakmicu, na poluvremenu su vodili sa 3:0, a onda u nastavku poradili na gol razlici.

Bar Kod je iskoristio dobru igru u prvih 20 minuta i savladao Deponiju, a na sličan način je do pobjede stigla i ekipa Agencije sa stanovanje protiv Uprave za imovinu. 

Rezultati:

Tržnice i pijace – Sportski novinari 7:5 (Dušan Radusinović 2, Vuković 2, Dragan Radusinović, Kažić, Mugoša – Igor Šuković 2, Radulović, Bojan Šuković, Antić),

Deponija – Bar Kod 1:3 (Jovićević Mugoša, Miličković, Radević),

Agencija za stanovanje – Uprava za imovinu 6:4 (Drobnjak dva,Efović, Medenica, Mujahodžić, Milošević Ražnatović, Bošković, Begović, Bulatović),

DMD Delta – Putevi 12:1 (Babović 4, Bajčetić 3, Milošević 2, Aćimić, Janković, Adžić Anđušić),

Uprava policije – Namos 10:1 (Adžić 2, Šćekić 2, Radinović 2, Medenica, Knežević, Belojević, Asanović Kaljević),

Poreska uprava – Čistoća 4:2 (Matanović 2, Pejović, Pajović, Stanjević, Nikolić),

Montekargo – KBC 3:6 (Kontić 2, Bogićević Vukosavović 2, D. Šćekić, L. Šćekić, Đurović, Petrović),

Komunalna inspekcija – Guliver travel 3:0 (službeno).

Parovi 2. kola: Sportski novinari – CG Putevi, Poreska Uprava – Komunalna inspekcija, Čistoća – Uprava za imovinu, Agencija za stanovanje – Uprava policije, Guliver travel – Deponija, Namos – DMD Delta, Bar Kod – Montekargo, KBC – Tržnice i pijace.

Portal Analitika