Abiznis

Razriješena Milenka Vukčević

Vlada Crne Gore razriješila dužnost Milenku  Vukčević dužnosti zamjenice Zaštitnika imovinsko - pravnih interesa Crne Gore – Kancelarija u Podgorica, na lični zahtjev.
Razriješena Milenka Vukčević
Portal AnalitikaIzvor

Zaštitnica imovinsko-pravnih interesa Crne Gore, na osnovu člana 58 stav 3 Zakona o državnoj imovini, podnijela je Vladi Crne Gore predlog za razrješenje zamjenice Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Crne Gore, kancelarija u Podgorici, Milenke Vukčević, diplomirane pravnice, na lični zahtjev.

 U obrazloženju predloga je navela da je dana 17.10.2018. godine, Milenka Vukčević podnijela zahtjev za razrješenje dužnosti zamjenice Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Crne Gore, kancelarija u Podgorici, iz ličnih razloga, pa imajući u vidu navedeno, predlaže Vladi da imenovanu razriješi navedene dužnosti.

Komisija za kadrovska i administrativna pitanja, kao stalno radno tijelo Vlade nadležno za pitanja predlaganja imenovanja, postavljenja i razrješenja iz nadležnosti Vlade, razmotrila je predlog Zaštitnice imovinsko-pravnih interesa Crne Gore i, imajući u vidu činjenicu da je Milenka Vukčević podnijela ostavku na dužnost zamjenice Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Crne Gore, iz zdravstvenih razloga, podnijela Vladi predlog da Milenku Vukčević razriješi dužnosti zamjenice Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Crne Gore – Kancelarija u Podgorici, na lični zahtjev.

Vlada Crne Gore je razmotrila i prihvatila predlog rješenja Komisije za kadrovska i administrativna pitanja i, saglasno svojim ovlašćenjima iz člana 58 stav 3 Zakona o državnoj imovini, donijela rješenje o razrješenju zamjenice Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Crne Gore – Kancelarija u Podgorici, Milenke Vukčević, na lični zahtjev.

Portal Analitika