Turizam

Sajam u Londonu najznačajnija berza turizma na svijetu

Nacionalna turistička organizacija (NTO), u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom predstavlja crnogorsku turističku ponudu na 39. Međunarodnoj berzi putovanja „WTM 2018“ (World Travel Market) koja se održava od 5. do 7. novembra u Londonu.

Sajam u Londonu najznačajnija berza turizma na svijetu
Portal AnalitikaIzvor

Delegaciju Crne Gore predvode ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, državni sekretar za turizam Damir Davidović i direktorica NTO Željka Radak Kukavičić. Štand NTO posjetio je i ambasador Crne Gore u Londonu, Borislav Banović.

"Sajam u Londonu nije jedan od najznačajnijih, već je nezvanično i zvanično, najznačajnija berza turizma na svijetu. Zbog toga smo tu prisutni svake godine, zbog toga lično dodjem svake godine na ovaj sajam. Ovo je jedini sajam na koji dolaze najviši predstavnici ministarstva turizma", kazao je Radulović.

0611pavleradulovic

"Sve više i više se ljudi interesuju da li postoje vize, gdje treba smještaj, razne druge njihove potrebe da saznaju i baš smo primijetili da to njihovo interesovanje raste a zadovoljstvo je kad čujemo od naših turističkih radnika ovdje da se to potvrdjuje i ciframa", kazao je ambasador Crne Gore u Londonu, Borislav Banović.

0611borislavbanovic
Portal Analitika