Politika

Stanić: Odricanje od dugogodišnjih članova i aktivista ne podiže rejting

Aleksandar Aco Stanić, koji je juče pristupio Grupi građana Saša Mijović, saopštio je da želi da se  zahvali SNP-u i Opštinskom odboru Golubovci na pokušaju da ga diskredituju i predstave kao čovjeka koji ne govori istinu.
Stanić: Odricanje od dugogodišnjih članova i aktivista ne podiže rejting
Portal AnalitikaIzvor

"Na ovaj način su samo pokazali njihov odnos prema svom članstvu, simpatizerima i aktivistima, a to je da se lako odriču ljudi. Tokom 20 godina koliko sam bio aktivni član SNP-a nesebično sam radio na promociji ciljeva partije, misije partije i okupljanja članstva, što je poznato svim građanima/kama Golubovaca i čitave Zete a i članovima i aktivistima SNP-a, mojim doskorašnjim partijskim drugovima. Vaše saopštenje da ja nisam vaš član je valjda vaš način da mi se zahvalite za sve što sam radio za SNP. A to je mnogo, pa i od vas", naveo je Stanić u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika.

On je istakao da ne može da sakrije razočarenje što su na ovaj način pokušali da dovedu u zabludu medije i javnost.

"A umjesto podrške, pokušali da napravite štetu Grupi građana koja je novi subjekt na političkoj sceni Crne Gore koji pretenduje da uradi ono što SNP nije uspio 20 godina, a to je da smijeni ovu vlast", rekao je Stanić.

Portal Analitika