Politika

Član OO SNP-a pristupio Grupi građana Saša Mijović

Član opštinskog odbora SNP-a i aktivni član te partije od njenog osnivanja, Aleksandar Aco Stanić pristupio je Grupi Građana Saša Mijović.
Član OO SNP-a pristupio Grupi građana Saša Mijović
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Grupe građana, on će koordinirati aktivistima i članovima sa područja Zete, kao i organizovati aktivnosti na tom području.

“Pristupanje Stanića, uglednog zetskog domaćina i  preduzetnika Grupi građana je samo pokazatelj trenda rasta podrške Grupi građana kod građana i nezadovoljnih članova i visoko pozicioniranih aktivista partija, kao i rast povjerenja u ideje i program koji zastupa Grupa Građana Saša Mijović”, navode iz ove grupe.

Oni ističu da je više nego očigledno veliko nezadovoljstvo građana političarima i partijama koje su na političkoj sceni već 30 godina, kako u opoziciji, tako i u vlasti i da žele da podrže nove ljude sa novim idejama i željom da se iskreno bore za narod.

To je, dodaju,  uostalom i bio razlog osnivanja Grupe građana, nezadovoljstvo izazvano nebrigom, kako vlasti, tako i opozicije, za  nas obične građane, naš socijalni status i borbu za svakodnevno preživljavanje.

Stanić je kazao da pristupio ovoj Grupi građana jer je nezadovoljan i razočaran djelovanjem svoje nekadašnje partije, kao i kompletne opozicije.

“Oni su odavno prestali da misle na građane i običan narod, zbog unutarpartijskih i međupartijskih borbi, isključivo zbog pojedinačnih interesa, funkcija i pozicija, zbog  zanemarivanja i stavljanja u drugi plan interese građana, odlučio sam da svoj dalji angažman nastavim i dam svoj doprinos, znanje, iskustvo u Grupi građana Saša Mijović kako bih pomogao u ostvarivanju humanih ciljeva za koje se iskreno zalažu. Sve svoje lične i profesionalne potencijale ću usmjeriti na širenje ideje i ostvarivanje ciljeva Grupe građana koji su ono što u stvari želi većina stanovnika Crne Gore, a to su građanska država, zajedništvo bez nacionalnih podjela, socijalna pravda, solidarnost, humanost, prava i bolji standard radnika, građana, penzionera, mladih, borba protiv kriminala, korupcije, nepotizma, bolje zdravstvo, prosvjetu i zdravu ekonomiju”, poručio je Stanić.

Portal Analitika