Abiznis

Predstavljena osiguranja za poljoprivredu

Danas je na Međunarodnoj konferenciji “Green Room Sessions 2018.” i Sajmu poljoprivredne opreme, koji se održava od 01.- 03. novembra u Hotelu Ramada u Podgorici, a koji okuplja i povezuje nauku, istraživanje, industriju, društvene koncepte i prakse, sa ciljem postizanja održivog razvoja, v.d. Direktorka prodaje i marketinga Lovćen osiguranja, Jasna Pejović, predstavila vrste osiguranja namijenjene poljoprivredim gazdinstvima. 
Predstavljena osiguranja za poljoprivredu
Portal AnalitikaIzvor

Predstavljene su  grupe osiguranja koje su primjenjive na poljoprivredna gazdinstva, počevši od građevinskih objekata, osiguranja opreme i mehanizacije, osiguranja životinja, pa do lične imovine i članova gazdinstva. Pejović je rasvijetlila problematiku osiguranja poljoprivrede i dala odgovore na pitanja: Zašto se osigurati, kako izabrati adekvatnu vrstu osiguranja, o čemu voditi računa prilikom sklapanja osiguranja i zbog čega je Lovćen osiguranje pravi izbor za svakog klijenta.

Lovćen osiguranje je kao društveno odgovorna kompanija prepoznala interes da na jednom mjestu u kratkom vremenu u prisustvu svih aktera poljoprivredne proizvodnje promoviše aktivnosti društva kao Sponzora.

Učešće na ovom sajmu i konferenciji će biti iskorišćeno za predstavljanje proizvoda u osiguranju koji se odnose prije svega na farmere, imovinu i poljoprivrednu opremu.

Lovćen osiguranje je ekskluzivni predstavnik osiguravajuuće industrije na sajmu i jedino je osiguravajuće društvo koje se u Crnoj Gori bavi poljoprivrednim osiguranjima. 

     jasna-pejovic

Grupa Lovćen

Lovćen osiguranje dio je Grupe Triglav, najveće finansijsko-osiguravajuće grupacije u jugoistočnoj Evropi. Na crnogorskom tržištu pod sadašnjim imenom posluje od 1979. godine. Lovćen osiguranje, zajedno sa društvima Lovćen-životna osiguranja i Lovćen autom, čini Grupu Lovćen koja je po prikupljenoj premiji, isplaćenim štetama, visini kapitala i tržišnom učešću vodeća na crnogorskom tržištu osiguranja. Grupa Lovćen sa sjedištem u Podgorici putem više od 370 zaposlenih na preko 40 prodajnih mjesta širom Crne Gore obezbjeđuje svojim klijentima osiguravajuće pokriće svih vrsta neživotnih i životnih osiguranja.

Triglav grupa

Triglav grupa svojim znanjem, iskustvima i finansijskom snagom već više od 115 godina opravdava povjerenje svojih klijenata da će najbolje da se pobrine za njihovu bezbjednost i budućnost. Ključni stubovi poslovanja su osiguranja i upravljanje imovinom. Najveća osiguravajuća i finansijska grupa u regionu Adria te jedna od vodećih u jugoistočnoj Evropi posluje u šest država i na sedam tržišta, na kojima zapošljava preko 5.000 ljudi. Triglav grupa zadržava čvrstu finansijsku stabilnost, visoku adekvatnost kapitala i profitabilnost poslovanja, što potvrđuju i visoke ocjene boniteta »A«, od strane dviju priznatih bonitetnih agencija. Glavne vrijednosti društva su stručnost, sigurnost, jednostavnost, društvena odgovornost i savremenost, a naša je misija stvaranje bezbjednije budućnosti. Svojom vizijom teži za dinamičnim razvijanjem novih načina poslovanja, koji su temelj odgovornog dugoročnog razvoja, kao i za profitabilnim i bezbjednim poslovanjem.

 

PRiSMA-korporativne komunikacije

Ovlaštena agencija za odnose sa javnošću, Lovćen osiguranja AD - člana grupe Triglav

Portal Analitika