Marketing

Hotel "Palas" i u zimskom periodu nudi posebne povoljnosti

Nakon još jedne uspješne turističke sezone, hotel "Palas", koji posluje u sastavu hotelske grupe Budvanska rivijera, nastavlja sa radom tokom novembra i decembra mjeseca naslanjajući se tako na dobru prošlogodišnju praksu.
Hotel "Palas" i u zimskom periodu nudi posebne povoljnosti
Portal AnalitikaIzvor

Omiljeni primorski kutak, kako domaćih tako i stranih gostiju, pripremio je i ove godine zanimljive aranžmane po veoma pristupačnim cijenama.

Porodični, wellness, romantični paketi, kao i drugi zanimljivi sadržaji, dio su jesenje ponude hotela „Palas“, koji će još jednom biti pravi domaćin za sve koji odluče da budu gosti jednog od najljepših hotela na Jadranu.

palas-slika-2

Sastav najtraženijeg paket aranžmana za ugodne porodične trenutke baziran je na usluzi punog pansiona, uz besplatni wi-fi, posebne povoljnosti za najmlađe i korišćenje bazena bez doplate.

Svojom savršenom pozicijom „Palas“ nudi mogućnost najljepšeg pogleda na more i toplu atmosferu koja je idealna za romantični paket aranžman sa posebnom ponudom koja je uključena u cijenu, a odnosi se se na romantičnu večeru, dorulak u sobi, mediteransku relax masažu koja je dio ovog paketa.

palas-slika-6

Treći paket u ponudi za zimu je za ljubitelje relaksacije uz korišćenje saune, turskog kupatila sa tepidarijumom, mediteranskom relax masažom sa toplim uljima i vježbanje u teretani uz pratnju trenera, konsultacije sa fizioterapeutom, kao i BIA analiza tjelesnog sastava.

palas-slika-4

Od ove godine hotelska ponuda je dopunjena novim sadržajima pa je u „Palasu“ za rekreativnu sportsku zabavu otvorena sala za soccer, a za mališane od nedavno radi igraonica uz angažovanje profesionalnog animatora.

palas-slika

Uskoro će u ovom hotelu početi i muzičke večeri sa posebnim vikend programom za sve posjetioce Petrovca.

S obzirom na unutrašnju opremljenost i geografsku poziciju, hotel Palas je  prepoznat kao idealno mjesto za porodični odmor, ali i mjesto gdje možete organizovati različite manifestacije – stručne skupove, seminare, koktel zabave, vjenčanja.

palas-slika-3

Osim ovih turističkih paketa u hotelu je u toku i „sezona“ seminara koji su najavljeni u znatno većem broju nego što je to bio slučaj prošle godine, a najmasovnija manifestacija za sada je 75.Skupština Evropske studentske unije   u organizaciji Studentskog parlamenta Univeziteta Crne Gore, koja će trajati šest dana  krajem novembra mjeseca.

Iako prva u zimskom planu rada prošla sezona u  hotelu „Palas“ je dala dobre rezultate sa preko četiri hiljade realizovanih noćenja i to najvećim dijelom prodajom porodičnih aranžmana. Trend pristupačnih cijena sa upakovanom dobrom  ponudom nastavlja  se i u 2018 godini,  prepoznati na tržištu kao kompanija koja svojim radom  ide uvijek korak naprijed.

palas-slika-5

Detaljnije informacije o aranžmanima  možete dobiti putem e-maila: reservations@budvanskarivijera.co.me ili putem telefona: +382 33 402 456

Portal Analitika