Crna hronika

Advokati kategorični da je Martinez ugrožavao suprugu

Medicinsko vještačenje pokazalo je da opekotine na rukama bivšeg marinca Džeimija Martineza (48), državljanina Sjedinjenih Američkih Država potiču od vatre, a ne od sunca kako je tvrdio u policiji nakon što je uhapšen zbog sumnje da je zapalio automobile supruge Jasmine i tasta Mlađena Božovića.
Advokati kategorični da je Martinez ugrožavao suprugu
Bojana Robović
Bojana RobovićAutor
Nova PobjedaIzvor

Ovo su za Pobjedu kazali advokati Jakša Božović i Dalibor Todorović, pravni zastupnici Jasmine Božović.

- Naša klijentkinja se osjeća zaista ugroženo zbog posljednjeg indirektnog napada Martineza na nju. Ona već duže od godine od supruga dobija prijeteće mejlove i telefonske pozive – kazali su advokati Božović i Todorović.

Oni navode da je zbog ranijeg verbalnog napada na suprugu, Martinez pravosnažno osuđen presudom suda za prekršaje u Podgorici. Tada mu je izrečena mjera zabrane prilaska još zakonitoj supruzi.

Martinezu je prekjuče određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je 28. oktobra oko 4 sata i 50 minuta u nikšićkom naselju Miločani podmetnuo požar na dva vozila u vlasništvu porodice Božović u Nikšiću.

- Sumnja se da je Dž. M. benzinom polio dva vozila i otvorenim plamenom izazvao požar. Tokom uviđaja istražitelji su utvrdili da je požar na vozilima ,,reno megan“ i ,,ford“ podmetnut, a sa lica mjesta izuzeto je više materijalnih tragova koji su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. Oba vozila su u požaru potpuno uništena – saopšteno je iz policije nakon hapšenja Martineza.

(opširnije u Pobjedi)

Portal Analitika