Fudbal

Srbija sa Matićem na Crnu Goru?

,,Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, sa istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja“.
argumenti.rs
argumenti.rs
Portal AnalitikaIzvor

Ovim citatom, objavljenim na Instagramu, reprezentativac Srbije izazvao je buru u domovini pred oktobarske mečeve ,,orlova“ sa Crnom Gorom (2:0) i Rumunijom (1:1) u Ligi nacija.

Vezista Mančester junajteda zbog povrede tada nije bio na spisku selektora Mladena Krstajića, koji je izjavio da na relaciji Matićstručni štab sve funkcioniše perfektno.

Ipak, javnost u Srbiji, naviknuta na afere u nacionalnom timu, špekulisala je da se radi o novom potresu među ,,orlovima“.

Matić bi, međutim, trebalo da se nađe u timu za vjerovatno odlučujući duel sa Crnom Gorom , 17. novembra u Beogradu, i meč sa Litvanijom tri dana kasnije.

- Nije me uopšte zabrinula njegova poruka preko društvenih mreža i ne postoji bojazan da ćemo ostati bez jedne od vedeta nacionalnog tima. Čuli smo se sa Matićem, sve smo riješili i razjasnili i ne vidim problem da on i dalje bude na spisku kandidata za reprezentaciju - rekao je potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković za SOS kanal.

Bjeković je rekao da niko nije otpisan, pa ni Luka Milivojević koji je javno kritikovao Krstajića i FSS, kao ni doskorašnji kapiten Branislav Ivanović.

Srbija uoči posljednja dva kola u grupi 4 divizije C Lige nacija ima osam bodova, jedan više od Crne Gore i dva od Rumunije. Litvanija je na nuli.

 

Portal Analitika