Fudbal

Ronaldo otkrio pravi razlog odlaska iz Madrida

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo otkrio je u ekskluzivnom intervjuu za Frans fudbal da je napustio Real Madrid zbog predsjednika kraljevskog kluba Florentina Pereza.
Ronaldo otkrio pravi razlog odlaska iz Madrida
Portal AnalitikaIzvor

Portugalac je minulog ljeta, poslije devet uspješnih godina, napustio redove trostrukog uzastopnog osvajača Lige šampiona.

“Osjetio sam u klubu, posebno od predsjednika, da me više ne gledaju kao na početku. U prvih četiri ili pet godina tamo, osjećao sam se kao Kristijano Ronaldo. Poslije sve manje. Predsjednik me je gledao očima koje nisu govorile ono što mu izlazi iz usta. Kao da im više nisam bio nezamjenljiv”, požalio se Ronaldo Frans Fudbalu i dodao:

“Gledao bih vijesti, njih kako govore da tražim da idem. Bilo je malo toga, ali uvijek sam imao utisak da se predsjednik ne bi ni potrudio da me zadrži. Da je sve bilo stvar novca otišao bih u Kinu gdje bih zaradio pet puta više nego ovdje (u Juventusu, prim.aut) ili u Realu. Nisam došao u Juve zbog novca. U Madridu sam zarađivao isto, ako ne i više. Razlika je u tome što su me u Juventusu zaista željeli. Jasno su mi to stavili do znanja. I pokazali djelima”.

Ronaldo je trenutno prvi strijelac Juventusa u Seriji A sa sedam golova.

Portal Analitika