Društvo

Opet crvena tečnost u Limu: Inspektor za vode podnio krivičnu prijavu

Inspektor za vode Dragan Šekularac, podnio je još jednu krivičnu prijavu Osnovnom tužilaštvu u Bijelom Polju, protiv neidentifikovanog lica, zbog nove pojave crvene tečnosti u Limu.
Opet crvena tečnost u Limu: Inspektor za vode podnio krivičnu prijavu
sjevercg.meIzvor

Portal Sjevercg je došao do saznanja, da je inspektora za vode obavijestila bjelopoljska komunalna policija, da se u blizini objekta jednog lokalnog mesnog prerađivača nalazi crvena tečnost koja ulazi u Lim.

Inspektor za vode je odmah izašao na lice mjesta, fotografisao i podnio Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju krivičnu prijavu protiv NN lica,  a ujedno je i obavijestio veterinarskog inspektora, jer se u blizini nalazi mesni prerađivač.

Kako taj portal dodaje, takođe su danas ekološki aktivisti i ribolovci spriječili nelegalnu eksploataciju šljunka na Limu.

Nakon što su sinoć obaviještene sve inspekcije, da se juče na ovom mjestu vrši nelegalna eksploatacija šljunka danas su  reagovale, a jutros su se okupili ekološki aktivisti i ribolovci, u namjeri da spriječe dalje nelegalnu eksploataciju šljunka.

Portal Analitika