Fudbal

Juventus dovodi i najboljeg golmana na svijetu?

Kako piše "Tajms" Juventusova želja je David De Hea, ugovor mu ističe 2020. Junajted je u teškoj situaciji, Španac ne želi da produži ugovor, a sa druge strane na "Old Trafordu" bi morali da ga prodaju.
Juventus dovodi i najboljeg golmana na svijetu?
Izvor

Real više nije opcija, Barselona jeste, međutim, iza ugla, makar tako smatra Murinjo, čeka Juventus.

Njima se ne žuri, jasno, ponudili bi novac na ljeto, ali ako bi Junajted zatezao, navodno vjeruju da bi uspjeli da ubijede De Heu da sačeka do 2020. dakle još godinu i po dana i kao slobodan igrač stigne na "Alijanc".

Ovakvih transfer Juventus je odradio mnogo, Španac je navodno privučen tradicijom i mogućnošću da igra za "drim tim" koji stvaraju u Torinu, ali i da bude legitimni nasljednik Bufona.

Koliko je realno?

Ako De Hea ne produži ugovor, Junajted mora da ga proda, ili pokuša da ga proda, ali u njegovim rukama je sudbina. Priče o 100 miliona eura za golmana kome ostaje 12 mjeseci ugovora su nerealne, sigurno da niko to neće platiti, a eventualni posao sa Juventusom bi mogao da bude olakšan ako bi dodali nekog igrača, recimo Aleksa Sandra koga Murinjo silno želi.

Šta će biti od svega ostaje da vidimo, kako rekosmo, Juventus već ima dva kvalitetna golmana, ali De Hea bi bio šlag na tortu.

Portal Analitika