Crna hronika

U Bijelom Polju uhapšen državljanin Srbije kojeg potražuje Mađarska

Crnogorska policija je uhapsila državljanina Srbije, Slobodana Stepanovića (46) kojeg je potraživala Mađarska, saopšteno je iz Uprave policije.
U Bijelom Polju uhapšen državljanin Srbije kojeg potražuje Mađarska
Portal AnalitikaIzvor

Stepanović je uhapšen na željezničkom prelazu u Bijelom Bolju, a Mađarska ga traži radi izdržavanja preostale kazne zatvora u trajanju od osam mjeseci, koja mu je izrečena zbog krijumčarenja ljudi u toj državi.

Stepanoviću je od strane sudije Višeg suda u Bijelom Polju određen ekstradicioni pritvor.

U Beogradu je, navode iz policije, uhapšen Dmitro Kravets (42) iz Ukrajine za kojim je raspisana međunarodna potjernica od strane NCB Interpol Podgorica radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od godinu dana koja mu je izrečena od strane nadležnog suda zbog krivičnog djela utaja počinjenog na našoj teritoriji.

"Takođe, u Švedskoj je lišen slobode S.D. (43) iz Nikšića koji se potražuje po potjernici NCB Interpol Podgorica a koja je raspisana radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi zbog krivičnog djela falsifikovanje isprave i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija izvršenih u našoj državi", saopšteno je. 

Portal Analitika