Zabava

Nije proveo noć sa obožavateljkom, pa završio na sudu

Izgleda da Bili Ajdol baš i ne zna kako bi trebalo da se ponaša pravi ljubavnik... Poznati roker bi upravo zbog toga uskoro mogao da se nađe pred sudom, i to na osnovu pomalo bizarne optužbe jedne njegove obožavateljke.
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Magazini Izvor

Izvjesna Džulijana Berg, koja je prisustvovala Bilijevom koncertu, održanom u Las Vegasu u oktobru 2016. godine, tvrdi da je pjevač pozvao na druženje poslije koncerta s namjerom da provede noć u "druženju" sa njom. 

Međutim, prema sudskim dokumenatima do kojih je došao sajt TMZ, Bergova tvrdi da je, poslije kraćeg susreta, Ajdol nestao. Ne navodi se da li je, tokom susreta, između obožavateljke i njenog idola došlo do bilo kakve interakcije. 

Bergova navodi da je, kada se nakon koncerta pojavio iza scene, Bili Ajdol samo pozdravio i otišao dalje sa svojim muzičarima.

Razočarana obožavateljka sada tuži slavnog rokera navodeći da nije imala novca, budući da je očekivala da će noć provesti u Bilijevoj hotelskoj sobi.

Ali, pošto se to nije dogodilo, nije imala novca da sebi priušti smještaj. 

Zato sada tuži pjevača zahtijevajući odštetu za troškove koje je imala. Džulijana od Bilija potražuje novac koji je potrošila na kupovinu ulaznice za koncert i za troškove puta, ali zahtijeva i novčanu nadoknadu za "izuzetan duševni bol" koji je pretrpela. 

Oglasili su se i advokati Bilija Ajdola navodeći samo da su optužbe obožavateljke neosnovane.

Portal Analitika