Crna hronika

Beranac negirao silovanje: Bili smo godinama u vezi

Pred vijećem bjelopoljskog Višeg suda kojim je predsjedavao Milovan Spasović juče je počelo suđenje A.S. iz Berana, koji je optužen za silovanje.
Beranac negirao silovanje: Bili smo godinama u vezi
Dan Izvor

Tužilac Ljubinka Madžgalj kazala je da je optužnicu zasnovala na svim predloženim dokazima, a prevashodno na iskazu oštećene. Optuženi je kategorično odbacio navode optužnice.

- Nijesam je silovao, sve je bilo na dobrovoljnoj osnovi. Godinama smo bili u vezi - kazao je optuženi.

Njemu je stavljeno na teret da je 7. jula, oko 15.30, u mjestu Lugovi u Beranama, silovao H.F.

Kako se navodi u optužnici, on je predložio H.F. da je odveze ispred ugostiteljskog objekta „Rubin”, što je ona prihvatila i sjela u vozilo.

Nakon toga je okrivljeni povezao prema mjestu Lugovi.

- Kad je oštećena vidjela da se A.S. vozilom velikom brzinom kreće u tom pravcu, otvorila je vrata i pokušala da iskoči, u čemu je okrivljeni spriječio. Zaustavio je vozilo u blizini rijeke Lim i naredio H.F. da se skine, što je ona odbila. Tada je desnom rukom udario u predjelu potiljačnog dijela glave, uslijed čega joj je glava klonula naprijed. Zatim je oborio sic sjedišta na kome je sjedjela i prešao u zadnji dio vozila, gdje su uklonjena sjedišta. Više puta je udario šakom u zadnji dio tijela, nanoseći joj povrede. Zaprijetio joj je da će, ukoliko ga prijavi, kada se vrati iz zatvora ubiti i nju i njenog sina - piše u optužnici.

Portal Analitika