Crna hronika

Srbija izručila Crnoj Gori Mladena Ćebića

Interpol Podgorica realizovao je ekstradiciju iz Srbije u Crnu Goru Mladena Ćebića, kojeg je naša država potraživala zbog izdržavanja zatvorske kazne, a osim toga u Njemačkoj i Albaniji uhapšene su dvije osobe, takođe po potjernicama podgoričkog Interpola.
Srbija izručila Crnoj Gori Mladena Ćebića
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Srbija je našoj zemlji izručila Baranina Mladena Ćebića (29), kom je Osnovni sud u Baru  izrekao kaznu od godinu dana zatvora zbog teške krađe.

“Ekstradicija je realizovana uz podršku službenika Posebne jedinice policije”, naglasili si u UP.

U Njemačkoj je, po našoj međunarodnoj Interpolovoj potjernici, uhapšen Mule Rastoder (59) iz Berana.

“On se potražuje zbog privođenja na izdržavanje kazne zatvora od godinu dana, na koju je osuđen presudom Osnovnog suda u Beranama zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda”, ističu u Upravi policije.

Albanska policija lisice na ruke stavila je Dževatu Beriši (39) sa Kosova, kog Crna Gora potražuje zbog privođenja na izdržavanje zatvorske kazne od godinu dana i dva mjeseca, na koju je osuđen presudom Osnovnog suda u Kolašinu zbog krivičnih djela teška krađa u produženom trajanju i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Lice koje je izručeno iz Srbije u Crnu Goru je sprovedeno u ZIKS, dok su crnogorski nadležni organi u komunukaciji sa nadležnim organima Njemačke i Albanije u vezi sa ekstradicijom našoj zemlji dvije osobe uhapšene u ove dvije države”, zaključuju u Upravi policije.

Portal Analitika